Yunan askeri göçmenlerin ellerini kelepçeleyip denize attı! – HABERLER

sddefault 69

 

https://www.youtube.com/watch?v=nqXaFQG2ag8

Çeşme açıklarından lastik botla Yunanistan’ın Sakız Adası’na geçmeye çalışan 7 göçmenden 3’ü hayatını kaybetti. 3 göçmen kurtarılırken, kayıp olan bir kişi için arama çalışmaları sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunan askerlerinin göçmenleri darp edip, eşyalarını alarak ellerini plastik kelepçelerle bağlayıp denize attığını açıkladı.

Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme açıklarından Yunanistan’ın Sakız Adası’na geçmeye çalışan göçmenlerin denizde mahsur olduğu istihbaratı üzerine harekete geçti. Ekipler gece saatlerinde bölgeye intikal ederken, 3 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı, 3 kişi kurtarılırken, kayıp bir göçmen için arama çalışmaları sürüyor. Yaralı olan göçmenler Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından göçmenleri kurtarma anının görüntülerini içeren bir video yayınladı. Bakan Soylu’nun açıklaması şöyle:
“Yunanistan Sahil Güvenlik birimleri bu gece 7 göçmeni darp edip eşyalarını alıp ellerini plastik kelepçelere bağlayıp can yeleği ve bot olmadan denize, ölüme attı. Sahil Güvenliğimiz 02.55’te 2 göçmeni canlı kurtardı, bir cansız bedene ulaştı. Kayıp olanları aramaya devam ediyor.”

#dimtvalanya #göçmen #yunanistan

mardin escort bayan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Yunan askeri göçmenlerin ellerini kelepçeleyip denize attı! – HABERLER