Recep Tayyip Erdoğan’dan 2023 manifestosu – HABERLER

sddefault 80

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ni bugün gerçekleştirdi. Aynı zamanda Ak Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan ‘2023 Cumhur İttifakı’nın zafer yılı olacak’ dedi. Öte yandan Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre’de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi. Erdoğan’ın konuşmasında aile, ekonomi ve anayasa vurgusu vardı. Ekonomi için vatandaşa çağrı yapan Erdoğan altın ve dövizlerinizi TL’ye çevirin dedi.

Anayasa değişikliğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “1982 yılında kabul edilen mevcut anayasamızın üzerinden 29 yıl geçti. Yani bu Anayasa, tarihi periyodu içinde de artık geçerliliğini kaybetmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023’e de işaret etti. Konuşması kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bay Kemal ‘özel kalem atayacağız’ diyor. Gayet anlamlı bir şey hayırlı olsun. Eğer gelirsen yaparsın” dedi.

Büyük kurultaya Alanya’dan da yoğun bir katılım vardı. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun kongreye ilişkin açıklamasında da güven ve istikrar söylemi öne çıktı. Toklu yazılı olarak paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlk Kongremizi Ekim 2003’te gerçekleştirdiğimiz, bu ışık asla sönmeyecek dediğimiz, bu kutlu yürüyüşe bugün bir kez daha şahitlik etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye İçin Güven ve İstikrar yolunda 2023’e güçlü adımlarla ilerliyoruz. Bugün partimizin 7. Olağan Büyük Kongresini, ilk günkü aşkla ve heyecanla gerçekleştirdik. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımız; Ana Kademsinden, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına kadar olan tüm kademeleriyle, Kongremizde tam kadro yer aldı ve onurlu bir duruş sergileyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ilk günkü gibi bugün de arkasında durmuştur. Gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Büyük Kongremizde fikrimiz de, yolumuz da birdir dedik ve Alanya’mızı temsilen delege olarak oyumuzu kullandık. Genel Merkez MKYK’sına seçilen Antalya Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Köse, Sayın Tuba Vural Çokal, önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Ayşe Güliz Yılmaz hanımefendiyi tebrik ediyorum. Türk siyaset tarihine adını altın harflerle yazan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden partimizin Genel Başkanlığına seçerek yolumuza durmadan emin adımlarla devam edeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

#dimtvalanya #receptayyiperdoğan #akparti

uşak escort bayan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Recep Tayyip Erdoğan’dan 2023 manifestosu – HABERLER