Merrell Alanya Ultra Trail heyecanı yarın başlıyor – HABERLER

hqdefault 1

Marrell Ultra Trail 2021 heyecanı yarın itibariyle başlıyor. Dünyaca ünlü sporcular artık Alanya’da ve yarın verilecek startı bekliyor.

Alanya’da yarın düzenlenecek Merrell Alanya Ultra Trail 2021’in basın toplantısı ise bugün yapıldı. ‘Sea, Sun, Run’ yani Deniz, Güneş, Koşu konseptiyle gerçekleştirilecek yarışta, 24 ülkeden 544 yerli ve yabancı patika koşucusu yarışacak. Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı’nın da katıldığı toplantıda, organizasyon kapsamındaki dört farklı yarışın parkurları tanıtıldı. Organizasyon 76 kilometre mesafeli Merrell Alanya Ultra Trail, 48 kilometre mesafeli Taurus Mountain Marathon, 28 kilometre mesafeli Keykubat Mountain Run ve 17 kilometre mesafeli Alaiye Short Trail olmak üzere üç etaptan oluşuyor. Her seviyeden atlete farklı seçenek sunacak organizasyonda, Vanessa Gebhardt, Denisa Dragomir, Lina El Kott, Sanna El Kott, Hector Haines, Oihana Azkorbebeitia ve Georgia Tindley gibi elit atletler de yarışacak.
bayşanslı güvenilir mi
Pandemi koşullarında gerçekleşecek spor organizasyonunda alınan güvenlik önlemleri ise Türkiye’ye örnek olacak cinsten. Argeus Travel & Events sahibi Aydın Ayhan Güney, alınacak önlemleri ve süreci şu şekilde aktardı:

#dimtvalanya #MerrellAlanyaUltraTrail2021 #sporturizmi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Merrell Alanya Ultra Trail heyecanı yarın başlıyor – HABERLER