Melek İpek, 66 gün sonra hakim karşısındaydı… Dehşet veren olayın tüm detayları – HABERLER

sddefault 57

Melek İpek. Bu ismi Türkiye’de artık herkes biliyor. Antalya’da kendisini kelepçeleyip darbettiği ileri sürülen 12 yıllık eşini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 2 çocuk annesi Melek İpek’in yargılanmasına bugün başlandı.

Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Melek İpek, 66 gün sonra ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma hazırlığı esnasında sık sık içini çeken ve gözleri dolan Melek İpek, savunma yapmaya hazır olduğunu söyledi. Savunmasında yaşadıklarını anlatan Melek İpek, hikayenin en başına giderek şiddet sarmalının nasıl başladığını aktardı. İpek “Ekşili Göleti’ne beni götürdü kimse yoktu. Motosikletten iner inmez beni soymaya başladı, hiçbir şey söylemiyordu, saldırıyordu, çığlık attım, kurtulmaya çalıştım. Sesimi kimseye duyuramadım, ne de kurtulmaya gücüm yetmedi. Bana orada sahip oldu. Benden daha uzun ve yapılıydı. Çıplak yatarken yapabildiğim tek yaptığım ağlamaktı. Babama ne diyeceğimi düşünüyordum. O ise beni kendi iç çamaşırıyla temizledi ve benim iç çamaşırımı poşete koyup cebine aldı. Beni çok sevdiğini ve ayrılmamak için yaptığını söyledi. Benim bekaretimi burada bozdu. Aradan zaman geçtikten sonra iç çamaşırını annesine gösterdiğini ve annesine gelininin olacağını söyledi. Hatta o sırada üzerimi giydirdi, bir şeyler söylüyordu ama ağlamaktan ne dediğini anlamıyordum. Beni evin yakınına bıraktı. Evde kimse yoktu. Duşa girdim, ağladım, düşündüm, o saatten sonra kime ne söyleyebilirdim” diye konuştu.

Kıskançlık krizleri yüzünden eğitimine devam edemediğini aktaran İpek “2010 yılındaki üniversite sınavına girmek istediğimi söyledim. AÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Çevre Kontrol Bölümü’nü kazandım. Fakat eşimim kıskançlığı nedeniyle 1.5 yıl devam etmeme rağmen ikinci yılın son döneminde mezun olamadan okulu bırakmak zorunda kaldım. İlk günden beri kıskançlık devam ediyordu. Sınava giremeden önce saniyede kıskançlıkları oluyordu. Nişanlıyken kuzenlerimle sarılıp öpüştüm diye tokat attı. Kıskançlığı hem yabancı hem de aileme karşı da vardı” dedi. İpek, fiziksel şiddetin yanında psikolojik şiddet de gördüğünü ifade ederek “Bana sürekli bekaretim olmadığından, ‘açık kapıdan herkes geçer’ şeklindeki tabiri kullanıyordu” şeklinde konuştu.

#dimtvalanya #melekipek

windows 10 education lisans

etiketlerETİKETLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Melek İpek, 66 gün sonra hakim karşısındaydı… Dehşet veren olayın tüm detayları – HABERLER