Kadını katleden erkeğe kan donduran destek: ‘Adamın kralısın rahatına bak’ – HABERLER

maxresdefault 8

Kadınlar ülke genelinde ‘İstanbul Sözleşmesi yaşatır’ diye haykırırken, Alanya’da bir kadın daha katledildi. Bu kez adı Rabia oldu. Cezaevinden izinli çıkararak eşini tabancayla öldüren koca Alanya’da öfkeyi bir kat daha arttırdı.

İddiaya göre 07 HAM 27 plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Rabia D isimli kadının boşanma aşamasındaki ve 4 yıldır hükümlü olduğu cezaevinden izinli ayrıldığı öğrenilen eşi Besat D, aracıyla motosikleti takibe aldı. Motosikleti bir süre takip edip daha sonra yaya olarak kovalayan Besat D, tabancayla eşine ve motosiklet sürücüsüne kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan eşi Rabia D yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaşanan vahşet kameralara işte böyle yansıdı.

Asıl dehşet veren olay ise eşine kurşunlar yağdıran kocanın adliyeye getirildiği sırada yaşandı. Katil zanlısı adliye girişinde arkadaşları, ‘Adamsın, adam, adamın kralısın, rahatına bak ağabey’ ifadeleriyle karşılandı.

Katil zanlısının “Bu memlekette kimseyi gezdirmem, rahat ol sen” ifadeleri ise dehşete düşüren olayın bir diğer detayını oluşturdu.

İstanbul Sözleşmesi’nin bir gecede feshedildiği, kadınların protestolarını abluka altında gerçekleştirdiği günümüzde Adliye önünde yaşanan bu olay akıllarda soru işareti yaratırken, olayın davanın seyrini nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu.

#dimtvalanya #kadıncinayeti #istanbulsözleşmesi

bolu escort bayan

etiketlerETİKETLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Kadını katleden erkeğe kan donduran destek: ‘Adamın kralısın rahatına bak’ – HABERLER