Alanyaspor derbide şov yaptı 4-0 – HABERLER

sddefault 55

Süper Lig’de bugün Antalyaspor’u konuk eden temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Babacar, Mustafa, Efkan ve Ceyhun’un golleriyle maçı 4-0 kazandı. Turuncu yeşilli ekip, Antalyaspor’un 13 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi

SPOR Toto Süper Lig’in 30. haftasında Akdeniz derbisi heyecanı yaşandı. Ligdeki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Fraport TAV Antalyaspor’u ağırladığı maçta rakibini 4-0 gibi net bir skorla yenerek adeta şov yaptı. Antalyaspor’un ligdeki 13 maçlık yenilmezlik serisine de son veren turuncu yeşilliler, puanını 49’a yükseltti. Karşılaşmanın ilk golü 28’de Babacar’ın penaltısı ile geldi. Alanyaspor ikinci golü Mustafa ile buldu. 39. dakikada ceza sahası dışından şutunu çeken Mustafa, kaleci Boffin’den dönen topu takip etti ve kafa vuruşu yaparak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve skoru 2-0’a getirdi.

SONRADAN GİRENLER ATTI
Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor karşısında ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi. Turuncu yeşilli ekibi rahatlatan gol 83’de sonradan oyuna giren Efkan’dan geldi. 82. dakikada Davidson’un yerine oyuna giren Efkan, oyuna girer girmez sol çaprazdan savunma arkasına sarktı, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı ve topu ağlara göndererek skoru 3-0’a taşıdı. Maçta son sözü ise yine sonradan oyuna giren Ceyhun söyledi. Uzatma dakikalarında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Efkan, topu Ceyhun’a bıraktı. Ceyhun da klas bir vuruşla ceza sahası içinden topu ağlara gönderdi ve tabelayı 4-0’a getirerek maçın da skorunu tayin etti.

#dimtvalanya #alanyaspor #antalyaspor

visio 2016 lisans

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanyaspor derbide şov yaptı 4-0 – HABERLER